Nieuw Zuid verwelkomt The House of Spring: kom jij een kijkje nemen tijdens het ontdekkingsweekend?

foto van Annick en Eric van The House of Spring
Tijdens het weekend van 1 en 2 juni gooit The House of Spring de deuren open op Nieuw Zuid. De gloednieuwe coaching- en traininghub wil een ondersteunende en inspirerende omgeving bieden aan iedereen die op persoonlijk of professioneel gebied wil groeien en bijleren. Niet helemaal zeker wat je mag verwachten? Tijdens het ontdekkingsweekend krijg je een uniek voorproefje van wat The House of Spring allemaal te bieden heeft.

“Tijdens het kennismakingsweekend zetten we de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei of professionele ontwikkeling,” legt medezaakvoerder Annick De Cuyper uit. “Maakt niet uit of je aan het begin van je carrière staat, al wat meer kilometers op de teller hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben: je bent van harte welkom om te komen kennismaken.”

“Om ervoor te zorgen dat we iedereen een even aangename ervaring kunnen bezorgen, vragen we wel om vooraf even in te schrijven. Zo kunnen we de nodige tijd voorzien om al je vragen te beantwoorden. Inschrijven kan via onze website www.springhumanbusiness.be of met een mailtje naar info@springhumanbusiness.be.”

Het programma van het ontdekkingsweekend

  • Vrijdag 31 mei 2024 (18.00 – 22.00 uur):
    NOCTURNE– Avond vol inspiratie en kennismaking.
  • Zaterdag 1 juni 2024 (13.00 – 18.00 uur):
    Dynamische dag met workshops en trainingen.
  • Zondag 2 juni 2024 (13.00 – 18.00 uur):
    Verfrissende dag met massages en inspirerende sessies.

Focus op groei

The House of Spring richt zich in de eerste plaats op persoonlijke en professionele groei voor ondernemers. “Wij bieden gestructureerde trainingsprogramma’s en workshops die naadloos kunnen worden geïntegreerd in het bedrijfs- en persoonlijke leven,” aldus medezaakvoerder Eric Goossens. “Ons  aanbod omvat diverse masterclasses en trainingen om bedrijfsstrategieën te verbeteren, maar bij ons vind je ook momenten van welzijn en gezondheid en kan je inschrijven voor nationale en internationale retraites die gericht zijn op het verbeteren van persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van een evenwichtige levensstijl. Stuk voor stuk praktische en toepasbare inzichten die leiden tot zakelijk en persoonlijk succes.”

Waarom hebben jullie voor Nieuw Zuid gekozen?

Annick: “Dat was geen moeilijke keuze. Nieuw Zuid sluit perfect aan bij onze waarden en doelen. De buurt heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, en ze biedt een milieuvriendelijke en inspirerende werkomgeving. De uitstekende faciliteiten en groene ruimtes bevorderen het welzijn en de productiviteit van ons team. Daarnaast is de wijk goed bereikbaar via openbaar vervoer en fietspaden, wat duurzame mobiliteit ondersteunt.”

Eric:  “Wij twijfelen er niet aan dat Nieuw Zuid in de toekomst een levendige mix wordt van wonen, werken en recreatie. Dat maakt het tot een aantrekkelijke locatie voor bedrijven en bewoners.”

Meer weten over het aanbod en de werking van The House of Spring? Neem een kijkje op springhumanbusiness.be of breng een bezoek tijdens het openingsweekend.