Oproep: droom jij van een volledig ingericht luxerestaurant met zicht op de Schelde?

Dit is je kans, want Triple Living en Nieuw Zuid zijn momenteel op zoek naar een zelfstandige uitbater voor het restaurant van het prachtige Schelde 21, een uniek complex van assistentiewoningen op Nieuw Zuid, dat al even één van de meest besproken buurten van Antwerpen is.

In het luxueuze Schelde 21, een ontwerp van de bekende Antwerpse architect Vincent Van Duysen, staat beleving centraal. Triple Living zoekt daarom naar een restaurantuitbater die culinair kan inspelen op de vijf smaken en die ruimer kijkt dan het mooie complex waarin hij/zij aan het werk is. Nieuw Zuid is immers een hippe, trendy buurt met in totaal 2.250 appartementen. In het nieuwe restaurant moeten zowel de bewoners van Schelde 21 en hun familie en vrienden, als de buurtbewoners en bezoekers van Nieuw Zuid en ’t populaire Zuid van ’s morgens tot ’s avonds terecht kunnen voor een lekkere en gezonde maaltijd of een culinaire smaaksensatie. Klanten gegarandeerd, dus.

De keuken van het restaurant van Schelde 21

Klinkt interessant? Het wordt zelfs nog beter, want het restaurant is al helemaal professioneel ingericht door Vincent Van Duysen, en ook de gloednieuwe en hypergeïnstalleerde keuken is gebruiksklaar. Horecalift, koelcellen, kookplaten van topkwaliteit, ovens, enzovoort: het staat allemaal voor je klaar. Er is trouwens ook een ruim terras aan het restaurant, dat je deelt met de bewoners van Schelde 21.

Heb jij de passie om van dit stijlvolle horecaconcept op een absolute toplocatie een succes te maken? Neem dan snel contact op met Chantal Muyldermans van Triple Living! Een opening op 1 mei is nog perfect mogelijk.

Geïnteresseerd? Contacteer Chantal Muyldermans.
chantal.muyldermans@triple-living.be
03/336.00.00