Hotspot: Livelli, Layers of Happiness

lasagnerie Livelli op Antwerpen Zuid naast het Fotomuseum

Op woensdag 26 juli gaat lasagnerie Livelli officieel open. Livelli, Italiaans voor ‘laagjes’ verwijst naar de huisgemaakte lasagne die vader en zoon Leys zullen aanbieden in de zaak. Ze kozen voor een beperkte kaart van topkwaliteit aan betaalbare prijzen. 

Stijn Leys (27) opent over enkele dagen zijn gloednieuwe zaak Livelli, pal naast het Fotomuseum, op een boogscheut van Nieuw Zuid. Stijn koos ervoor om alles volledig zelf te maken, zodat hij steeds opnieuw kwaliteit kan aanbieden. Zo worden de lasagne’s volledig zelf bereid, van het malen van de bloem tot het eindproduct. De huisgemaakte Limoncello is ook iets om naar uit te kijken.

lasagne van lasagnerie Livelli op Antwerpen Zuid

Alles in laagjes

Alles in Livelli draait om laagjes: niet alleen de lasagnes, maar ook de desserts, de dipsausjes én zelfs het gebruikte hout in het interieur. Op de kaart kan je kiezen uit 4 lasagne’s, met een bijhorende side-dish naar keuze. Als aperitiefhapje biedt de zaak een charcuteriemix van kwaliteitsvlees aan zoals mortadella of wagiu. Op de kaart staan naast Italiaanse wijnen, ook verschillende Belgische bieren en klassieke aperitieven.

Bezoek Livelli vanaf woensdag 26 juli en geniet van de layers of happiness. Kan je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Ga dan op zaterdag 22 juli de sfeer al eens opsnuiven op hun openingsdrink.