Hotspot: Zomerbar Sommar op ’t Zuid

Monar aan Nieuw Zuid

Vandaag opent zomerbar SOMMAR officieel op haar nieuwe locatie. Het hele weekend wordt er gefeest, met als afsluiter een sunday chill. Gedurende de zomermaanden kan je er terecht voor een apéro met uitzicht op de Schelde.

De Sommar Boys zoals ze zichzelf wel eens noemen, speelden drie jaar geleden nog bar aan de oevers van de Schelde. Vandaag hebben ze hun concept reeds vernieuwd en verhuisden ze van noord naar zuid. Ze doopten het Sommar: Urban Oasis, een zomerbar in Berlijnse stijl. Een oase van rust, ideaal om te relaxen na een zware werkdag of om stoom af te laten tijdens de dj-sets op vrijdag.

Zomerbar Sommar aan duurzame woonsite Nieuw Zuid
© SOMMAR

Zero Food Waste

Met hun vernieuwd concept gaan ze dit jaar voor zero food waste. Bij hun venue op ’t Noord zaten ze vaak met veel voedseloverschotten, die ze daarna steeds moesten weggooien. Daarom besloten ze om bij hun nieuwe zomerbar op ’t Zuid geen eten meer aan te bieden. Niet getreurd! Ze gingen een samenwerking aan met Deliveroo, waardoor je nu gemakkelijk op een halfuurtje eten kan laten brengen. Nog beter: bij de eerste 3 bestellingen kan je gebruik maken van een free delivery code: PEOPLEOFSOMMAR!

Zomerbar Sommar aan Nieuw Zuid site in Antwerpen
© SOMMAR

Verschillende events

De hele zomer lang zullen er verschillende events doorgaan op Sommar. Zo organiseren ze een SOMMAR closet sale, het Antwerp street basket championship, een BBQ-event en met als kers op de taart elke vrijdag een Christian82 invites, waarbij elke vrijdag een bevriende muzikant voor de gekende SOMMAR beats zorgt.

Sommar op ’t Zuid

De nieuwe venue bevindt zich op de Gerlachekaai, tegenover de Nieuw Zuid site met bijhorende parking! Ook voor privéfeestjes en bedrijfsevenementen kan je de SOMMAR afhuren.

Meer info vind je hier.