Zomerbar Congé: vakantie in eigen land

Liefhebbers van de betere zomerbar, let op: in Congé, de zomerbar van Plein Publiek, aan de d’Herbouvillekaai op Nieuw Zuid, waan je je instant op vakantie.

Cocktails en slowdrinks met prachtig zicht op de Schelde? Frisse pintjes na een zwoele werkdag? Een ontspannend spelletje padel met vrienden? Wie deze zomer een laidback staycation plant, heeft er een absolute must bij.

En wie honger heeft, bestelt er gewoon een tafelbarbecue met een bbq-pakket dat werd samengesteld door grillmasters Nick en Kevin van restaurant Zouterover. Een gezelliger dagje uit kan je je niet voorstellen.

Padel: mix van tennis en squash

O ja, en als je het in Keulen hoorde donderen toen je las dat je bij Congé padel kan spelen: padel is een van oorsprong Mexicaanse racketsport. Het wordt vaak omschreven als een mix van tennis en squash. In Vlaanderen is het de laatste jaren aan een geweldige opmars bezig. Op steeds meer plekken worden padelclubs en speelterreinen geopend. Ook op Nieuw Zuid: Padel 2000 heeft er op het terrein van Plein Publiek drie velden. Probeer het zeker eens uit!

Congé is nog tot en met het eerste weekend van september open van woensdag tot en met zondag. Telkens vanaf 14u.