Kom jij hotdogs eten voor het goede doel?

Knoop het in je oren: de lekkerste hotdogs van het land vind je aanstaande dinsdag op Nieuw Zuid. Om geld in te zamelen voor de 100KM-run van Kom Op Tegen Kanker openen Esa, Laurien en Elisa van projectontwikkelaar Triple Living een pop-up hotdogkraam op de gelijkvloerse verdieping van de kantoren van Triple Living.

De 100km-run van Kom Op Tegen Kanker

De 100km-run vindt dit jaar plaats op 20 maart. Gaststad van het unieke loopevenement is Genk. De bedoeling is dat teams van 4 personen samen 100 kilometer lopen. Eén loper start als eerste, en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper legt dus 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. Om als team te mogen starten, moet je 2500 euro startgeld inzamelen. Startgeld dat integraal naar kankeronderzoek gaat.

Dat is meteen ook de reden waarom Esa, Laurien en Elisa op dinsdag 15 februari hotdogs verkopen: om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en om te mogen starten aan hun unieke tocht van 100 kilometer. Help jij hen en kom je een heerlijke hotdog smullen?

Je vindt de eenmalige hotdogkraam van Esa, Laurien en Elisa op dinsdag 15 februari op de gelijkvloerse verdieping van het kantoor van Triple Living aan het Panamarenkoplein. De eerste hotdogs gaan om 12 u. over de toonbank.

Geen liefhebber van hotdogs maar wel van het initiatief? Je kan de dames ook gewoon sponsoren op hun teampagina van de 100km-run.