Otomat opent pop-up op ’t Zuid

De pizza’s van Otomat zijn al enkele jaren hot* in Antwerpen. Zo hot dat de hippe zaak in 2018 ook in Brussel, Brugge en Leuven een vestiging opende. Tot het einde van het jaar komt er nu nog een vijfde vestiging bij: vandaag worden op de hoek van de Sint-Michielskaai en de Scheldestraat de deuren opengegooid van de gloednieuwe Otomat Shack.

De Otomat Shack is een flashy pop-up met een aparte vibe, waar je zelf pizza’s kan bestellen en afhalen. Bediening aan tafel is er niet, borden of bestek ook niet, maar je kan je pizza wel ter plekke opeten aan één van de biergartenbanken. Of je neemt ‘m mee naar de Scheldekaaien waar je geniet van de ondergaande zon en flink wat bubbelgezelligheid.

Otomat Shack ziet er misschien een beetje anders uit dan de originele Otomat-vestiging vlakbij het MAS, maar het foodsharingconcept blijft overeind. De pizza’s – met deeg van Duvel-gist én originele toppings – zijn gemaakt om in goed gezelschap te delen. De hamvraag blijft dezelfde: Otomat or Notomat?

Otomat Shack is elke dag open. Van maandag tot en met donderdag tussen 15 u en 22 u. Op vrijdag en zaterdag, en op zon- en feestdagen zelfs van 12 u tot 22 u.

*In het geval van de spicy veganistische Las Vega-pizza mag je dat behoorlijk letterlijk nemen. Superlekker, maar niet voor elke mond.