Oosterse hotspot op ’t Zuid: Bún opent tweede locatie in de Volkstraat

Wie houdt van de Vietnamese keuken, kent het heerlijke streetfood van Bún al langer dan vandaag. Sinds 2014 kan je in het piepkleine pand aan de Sint-Jorispoort terecht voor de heerlijkste gerechtjes uit de Vietnamese keuken. Tenminste, als je een plekje weet te bemachtigen, want in het gezellige restaurant is slechts plek voor 12 personen.

Daarom besloten uitbaters Hoa Truong en Huibrecht Berends om een tweede, grotere zaak te openen. Die heeft pas de deuren geopend in de Volkstraat, pal in het hart van het bruisende Zuid.

Meer mogelijkheden voor Bún

“In onze nieuwe zaak hebben we meer mogelijkheden,” zo legt het tweetal uit. “Niet alleen de zaal is groter, ook de keuken biedt meer mogelijkheden. We kunnen breder gaan en onze klanten nog meer verschillende dingen laten proeven.”

De nieuwe zaak heet Bún, en dat heeft gevolgen voor de oorspronkelijke locatie. “Die wordt omgedoopt tot Little Bún. Het wordt een echte noedelshop, met toegankelijke hoofdschotelgerechten. In de nieuwe zaak gaan we meer voor het sharing-concept.”