Jan en Hilde verloren hun hart aan Nieuw Zuid

Een tijdje geleden kochten Jan en Hilde een appartement op Nieuw Zuid na een tip van hun makelaar. Ze hebben er nog geen moment spijt van gehad.

Jan “Onze makelaar raadde ons aan om een kijkje te nemen op Nieuw Zuid. Eerlijk? We waren meteen verkocht. Een regelrechte coup de foudre. We wisten op het eerste gezicht dat we hier een stekje wilde hebben.”

Hilde “We hebben er geen gras over laten groeien want we twijfelden er geen moment aan dat we hier konden wonen.”

Ideale ligging in hartje Antwerpen

Jan “We hebben het appartement in de eerste plaats gekocht omwille van de ligging. We zitten in het centrum van Antwerpen. Op zaterdagochtend rijden we met de fiets naar de markt, om vervolgens via de winkeltjes en een gezellig cafeetje weer naar huis te slenteren. Heerlijk!”

Hilde “We gaan onze auto niet vaak nodig hebben. We kunnen alles te voet of met de fiets doen. Dat vinden we een heel groot voordeel. Dit is voor ons de perfecte locatie. We voelen ons hier goed. We hebben ons buikgevoel gevolgd en daar hebben we nog geen spijt van.

Jan “Tegelijkertijd zijn we hier ook omringd door groen. Dat spreekt ons ook heel erg aan. Nieuw Zuid is een groene wijk en ze wordt alleen nog maar groener. De Waalse en Vlaamse Kaai worden heraangelegd en ook de Scheldekaaien worden omgetoverd tot een prachtige wandelboulevard. We gaan hier nog mooie tijden beleven.”