Deze Smaakmeesters openen de deuren op ’t Zuid

Tijdens het weekend van 6 en 7 oktober wordt het startschot gegeven van de vierde editie van Smaakmeesters, het Antwerpse culinaire stadsfestival waaraan dit jaar meer dan 100 horecazaken deelnemen.

Met 114 zijn ze, om precies te zijn, de horeca- en speciaalzaken waar je van 6 tot 31 oktober terecht kan voor culinaire proevertjes, speciale suggestiemenu’s en andere tongstrelende lekkernijen.

Dit zijn enkele van de deelnemende zaken op ’t Zuid:

Brasserie Bizie Lizie
Divin by Sepi
The Glorious
The Village
Restaurant Jerom
Belroy’s Bijou
Fiskebar
Baraque Friture
’t Pakhuis
El Puerto
Livelli
The Ice Shop
Umamido
Bar Palmier

Het volledige programma en alle deelnemende zaken, vind je op Smaakmeesters.be.

Proevertjes tijdens het openingsweekend

Tijdens het startweekend op 6 en 7 oktober serveren de deelnemers proevertjes van 3, 5 of 8 euro. Een tiental Smaakmeesters etaleren hun vakmanschap met een kookworkshop op de Groenplaats.

Culinaire rondleidingen

Tijdens de drie andere oktoberweekends nemen de gidsen van Culinaire Wandelingen vzw je mee langs verschillende Smaakmeesters. Tijdens de tocht krijg je uitleg over de deelnemende chefs en de historiek van de gebouwen. Je proeft onderweg ook drie heerlijke hapjes. (Meer info over de culinaire wandelingen)

View this post on Instagram

Zeebaars met een streepje licht

A post shared by Bizie Lizie (@bizie_lizie) on