Plein Publiek opent Rooftop Foodbar

Het regent goed nieuws deze week. Maandag mochten cafés en restaurants opnieuw open, donderdag stelde Sony de nieuwe Playstation voor en tussendoor zwierde Plein Publiek social distancinggewijs de deuren van haar Congé Rooftop Foodbar weer open. We hebben er al voor minder een vreugdedansje zien doen rond hun mondmasker.

Dat het sociale leven in de hoofden van veel mensen te lang heeft stilgelegen, maakt dat de nood aan happy food en good vibes des te groter is. Gelukkig zijn dat twee factoren die Plein Publiek in overvloed heeft. Op het zonnedak van Plein Publiek kan je weer volop genieten van een ongedwongen hapje of drankje met vrienden, heerlijke zomerse muziek én een prachtig panoramazicht over de Schelde en de Antwerpse skyline.

De Rooftop Foodbar is open van woensdag tot en met zondag, telkens van 15 u. tot 23 u. Op zondag wordt er vanaf 10 u. gebruncht en elke vrijdag- en zaterdagavond is er een live-dj-set. De plaatsen op het terras zijn beperkt, dus reserveer je plek om teleurstelling te voorkomen.

Ook voor wie vindt dat hij eerst zijn pintje moet verdienen, is er goed nieuws: ook de Padel-veldjes van Padel2000 zijn opnieuw open. Je kan je dus weer lekker in het zweet werken voor je op het dak van het uitzicht en de gezelligheid gaat genieten. Ook daar geldt: niet vergeten om je plek te reserveren.