Allereerste vintage- en designmarkt op Nieuw Zuid

Foto: Alina Kovalchuk

Zet het vlug in je agenda: op 31 maart organiseert Nieuw Zuid haar allereerste vintage- en designmarkt. Vanaf 11u staat de binnentuin van Domitys boordevol inspirerende en circulaire standjes en ook in de omliggende straten flaneer je langs verborgen schatten en hippe marktkramen. Ben je op zoek naar iets? Heb je wat te verkopen? Of wil je gewoon gezellig komen kuieren? Iedereen is welkom!

Repair Café

Wil je een oude jas of een versleten jeans een nieuw leven geven? Heb je een versleten fiets die je wil omtoveren tot coole hipsterfiets? Neem dan zeker een kijkje in het hippe Repair Café waar je leert waar upcycling om draait. De designers van Circuit steken samen met jou de handen uit de mouwen om van je oude spullen een uniek nieuw hebbeding te maken. Zeker checken!

De vintage- en designmarkt is een initiatief van Domitys, Circuit en Circulair Zuid en is helemaal gratis. Heb je zelf unieke vintage- en designspullen die je wil verkopen? Schrijf je dan in via dit online formulier.

Niet helemaal zeker wat je verboren schatten waard zijn? Laat ze dan  ter plekke schatten door Peter en Christophe van Veilinghuis Bernaerts. Zij geven je meteen een idee van de waarde van je verborgen designspullen.