Dimitri Leue maakt de Schelde proper. Jij ook?

Dat we op 21 september de handen uit de mouwen steken om van onze geliefde Schelde een properder plek te maken, dat wist je natuurlijk al. De Schelde Cleanup staat al weken met stip in je agenda. Toch?

Wie de grote opruimactie van de Schelde ook al enige tijd in zijn agenda heeft genoteerd, is de bekende Antwerpse acteur en scenarist Dimitri Leue. Hij zet zijn schouders onder het project en trekt als peter van de Schelde Cleanup zijn vuile laarzen aan. Inderdaad, hij komt op 21 september mee afval opruimen.

Dimitri Leue zou overigens Dimitri Leue niet zijn, mocht hij niet een leuk filmpje hebben opgenomen om zo veel mogelijk mensen te overtuigen om volgende maand mee de handen uit de mouwen te steken. Kijk maar…

Wie mee wil helpen aan de Schelde Cleanup, komt op 21 september om 10 u. naar de kantoren van Triple Living op Nieuw Zuid (Michel de Braeystraat 55). Vrienden, familie, kennissen en verre nonkels, ze zijn allemaal welkom. Zoals het cliché zegt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En vooral: hoe properder de Schelde.

Laat via ons Facebook-evenement weten of je komt en met hoeveel, dan weten wij hoeveel handschoenen, vuilniszakken en grijpers we moeten voorzien.