Dome Deco Concept Store: meer dan interieurs op maat

Op zoek naar een last minute kerstcadeau? Spring eens binnen in de Dome Deco Concept Store op Nieuw Zuid. Die verkoopt niet enkel meubelinrichtingen en interieurs en dressings op maat, maar heeft ook heel wat leuke dingen die perfect als eindejaarsgeschenk kunnen dienen.

“Op 24 en 31 december zijn we open van 10 tot 15u”, zegt zaakvoerder Filip Oost. “We serveren onze klanten die dagen een glaasje bubbels om de shopervaring nog gezelliger te maken. Zo wordt niet alleen het afgeven van de kerstcadeaus een plezier, maar ook het kopen ervan. Mensen die onze winkel binnenstappen, zijn steevast verwonderd over hoeveel mooie dingen we in ons assortiment hebben.”

Behalve meubels uit het nieuwe Dome Deo-assortiment, heeft de concept store van Filip Oost ook heel wat ander moois. Je vindt er ook plaids en kussens van Menza, boeken van Assouline en leuke hebbedingetjes uit de collectie van Baobab.

Tijdens de maand december is de Dome Deco Concept Store open van woensdag tot vrijdag van 11u tot 17u. Op zaterdag van 11u tot 16u of op afspraak. Op 24/12 en 31/12 is de winkel open tot 15u.