Circuit organiseert groepslessen yoga

foto van yogasessie voor de deur van circuit
Even ontsnappen aan de drukte van de dag? Stap dan op vrijdagochtend even binnen bij de vrienden van circuit, want tussen 9 uur en 10 uur toveren zij hun polyvalente zaal op de benedenverdieping om tot yogastudio. Stress-release expert Sophia geeft er dan groepslessen yoga en iedereen is welkom.

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of nog nooit een yogamat hebt aangeraakt: de lessen van Studio Sophia zijn voor iedereen toegankelijk. Sophia past zich aan aan de noden van de deelnemers. Je kan zelfs zittend in een stoel meedoen.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via de site van circuit. Betalen doe je gewoon na elke sessie, cash of via de kassa van de kringwinkel. Studio Sophia hanteert voor deze yogasessies het ‘pay what you want’-principe.

Ook op zoek naar innerlijke rust en evenwicht? Trek iets comfortabels aan, rol je mat uit en sluit je deze vrijdagochtend al aan bij de yogi uit de buurt. De yogalessen van circuit zijn niet alleen een uitgelezen kans om wat meer te bewegen, maar ook om te verbinden met de mensen rondom je. Samen streven we naar een gezondere, meer ontspannen gemeenschap. Doe jij ook mee?