Circuit is jarig. Vier jij mee?

Op 25 juni is het feest in Circuit. Dan viert de circulaire hub dat het precies één jaar geleden zijn intrek nam in Palazzo Verde. Zin om mee te vieren? Er staat die dag heel wat te gebeuren.

Circuit is jarig
Circuit viert: 1 jaar in Palazzo Verde

Op de verjaardag van Circuit staan er tal van leuke activiteiten op de planning, zoals een circulaire bingo, workshops in het fiets-atelier en een expositie bij studio orimi. Je kan ook gewoon langskomen om te shoppen in de Kringwinkel of bij één van de verschillende ondernemers in het gebouw. Of ga langs voor voor een hapje en een drankje bij de vrienden van Circuit: Chez Marinette en Fine Wine Junkies.

Ook op 25 juni: Geef-rave

De kringwinkel in circuit heeft normaal geen geefpunt, maar elke laatste zaterdag van de maand organiseren ze een geef-rave. Heb je nog spullen die je niet gebruikt en die je een tweede kans wil geven, ga ze dan tussen 10 u en 17u30 doneren in de polyvalente ruimte van Circuit. Tijdens de geef-rave slechts één regel: kan je het dragen, dan kan je het komen doneren.

Maand juni in het teken van voedsel

Thema van de maand in Circuit is overigens voedsel. De hele maand kan je workshops volgen en zijn er evenementen om het thema onder de spotlights te brengen. Zo staat de Sofasessie van donderdag 23 juni in het teken van eten. Op 18 juni leren Circuit en Houthart je om zelf een mini-kruidentuin te maken. Die sessie is helaas volzet, maar voor de workshop wildplukken met kruidenmin Nathalie Hermans zijn er wel nog enkele plekjes vrij.