Altijd wat te beleven in Circuit: dit zijn de events van september

Als u in de buurt woont, hoeven we ’t u niet meer te vertellen: in Circuit valt dezer dagen altijd iets te beleven. Een overzichtje van wat er de komende weken op het programma staat…

8 september: spelletjesnamiddag

Nu woensdagnamiddag organiseert Circuit een gezellige spelletjesnamiddag. Speel je graag Monopoly of hou je meer van vier-op-een-rij of levensweg? De stapel gezelschapsspellen in Circuit is groot! Reserveren hoeft niet, je kan tussen 14 u. en 17 u. gewoon aanschuiven aan de spelletjestafel. Veel speelplezier!

18 september: World Clean Up Day

Op 18 september steekt Circuit samen met de hele buurt de handen uit de mouwen. In het kader van de jaarlijkse World Clean Up Day maken buurtbewoners en vrijwilligers de hele buurt schoon. Circuit zorgt voor het werkmateriaal en het drankje achteraf, breng jij de helpende handen en het goeie humeur mee? Tot dan!

Inschrijven voor de World Clean Up Day op Nieuw Zuid kan via info@circuitantwerpen.be.

23 september: workshop DIY notebooks

Op 23 september (tussen 19 u. en 21 u.) kan je in Circuit een workshop notitieboekjes maken volgen. Tijdens de workshop leert Maya van De Groene Stadshut je drie technieken om met gerecycleerd materiaal hippe notebooks kan maken. Breng gerust je oud papier mee!

Deelname aan de workshop kost 30 euro. Inschrijven kan per mail via info@circuitantwerpen.be.

25 september: Geef-rave

Elke laatste zaterdag van de maand organiseert Circuit een geef-rave. Heb je ongebruikte spullen die een tweede leven verdienen? Ga ze tijdens de geef-rave doneren, zodat iemand anders ze kan gebruiken. Er is slechts één regel: je moet het kunnen dragen om het te gaan doneren. Omdat Circuit normaal geen geefpunt heeft, doneer je grote items beter in een ander filiaal van De Kringwinkel.

30 september: boekvoorstelling ‘Ventileer’

Op 30 september (19 u.) komt luchtkwaliteitexpert Alexandra Lybaert haar nieuwe boek ‘Ventileer’ voorstellen. Tijdens de voorstelling legt Lybaert uit welke de verschillende soorten luchtvervuiling zijn en hoe je je woning optimaal kunt ventileren en verluchten om je algemene gezondheid te verbeteren. Na de voorstelling is er natuurlijk ook tijd om vragen te stellen.

Inschrijven voor de boekvoorstelling kan via de site van Circuit.