Kom naar het closing weekend van Fine Wine Junkies op Nieuw Zuid!

Wijnliefhebbers, we hebben goed nieuws en slecht nieuws. Eerst het slechte: de tijdelijke pop-upwinkel en -bar van Fine Wine Junkies, die voor de zomer opende in de kelderverdieping van Palazzo Verde op Nieuw Zuid, doet de deuren toe. Het goeie nieuws: ze gaan eruit met een flinke bang en organiseren dit weekend een closingweekend. Allen naar Circuit!

Kom dus vandaag of morgen tussen 14u en 18u op ons gezellige terras genieten van een tiental heerlijke en duurzame natuurwijnen en ontdek heel wat must-have organische wijnen uit verschillende landen over de hele wereld.

Succesvolle online wijnshop

Fine Wine Junkies bestaat inmiddels twee jaar. De Antwerpse online wijnshop van Bart Meeuws en Larissa Görner-Meeuws opende eerder ook al een pop-upshop in de Lescluzestraat in Berchem. Daar vind je een uitgebreidere selectie van de betere wijnen uit minder bekende wijnlanden. “We verkopen veelal wijnen met een hoek af, afkomstig van nieuwe wijnlanden als Mexico, Hongarije, Canada en Slovenië”, aldus Meeuws in een interview met Het Nieuwsblad. “We werken samen met een grote wijnimporteur en kopen zelf ook rechtstreeks wijnen aan bij wijnboeren in Duitsland en Oostenrijk. We zijn ons stelselmatig beginnen verdiepen in de wijncultuur en scholen ons bij via een internationale cursus tot wijnsommelier. Want je moet je klanten toch de nodige uitleg kunnen geven.”