Dit weekend op ’t Zuid: buurtfestival Zuiderburen

Door corona sloeg het gratis buurtfestival Zuiderburen noodgedwongen een jaartje over, maar komend weekend staat de Leopold de Waelplaats weer helemaal in het teken van muziek, lekker eten en tonnen gezelligheid. Dan vindt er de vierde editie van Zuiderburen plaats.

(foto: Zuiderburen)

Het gesmaakte recept van Zuiderburen is niet veranderd: op 17, 18 en 19 september wordt het plein voor het KMSKA opnieuw omgetoverd tot het gezelligste terras van Vlaanderen, een plek waar buurtbewoners en liefhebbers van ’t Zuid samen kunnen genieten van een lekker hapje en drankje, leuke activiteiten en een gezellig samenzijn. Schrijf je in voor de flamenco-cursus, toon je werpskills tijdens het petanquetornooi of laat het kind in je helemaal los aan de grimestand.

Zal er ook muziek zijn, horen we u vragen? Tuurlijk, daarvoor zorgen onder meer gerenommeerde DJ’s als Average Rob en Discobaar A Moeder, maar ook de Nederlandse rapper Willie Wartaal, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, komt langs.

Bestel je tickets op voorhand

Wil je erbij zijn? Rep je dan naar zuiderburen.be voor je tickets. Hoewel het festival gratis is, is de capaciteit omwille van Corona beperkt en heb je toch een ticket nodig. En een covid safe-certificaat, want zonder kom je er om begrijpelijke redenen niet in.

(foto: Zuiderburen)