Smaakmeesters op ’t Zuid

Dit weekend vindt het openingsweekend van Smaakmeesters plaats, verspreid over heel ’t Stad. De start van een hele maand heerlijk genieten van zalige gerechtjes in de deelnemende zaken. Zij zetten speciaal voor Smaakmeesters culinaire hoogstandjes op de kaart, variërend van gelakt buikspek tot een bisque van noordzeekrab.

Antwerpen wordt tijdens het openingsweekend omgetoverd tot een gigantische foodmarket verspreid over ’t Stad, waar bijna 100 horecazaken je onderdompelen in culinaire proevertjes. Daarnaast geven de chefs verschillende workshops en demo’s op de verschillende podia doorheen de stad. Een weekend voor de echte fijnproevers!

Op’t Zuid zijn er ook tal van zaken die deelnemen aan Smaakmeesters. Zo eet je pizza met rundercarpaccio en burrata bij Bar Italia, krijg je een heritage cocktail voorgeschoteld bij Bar Zar of eet je gelakt buikspek bij Bizie Lizie.

Alle info over Smaakmeesters en de deelnemende zaken vind je hier.