De beste fietsenwinkel van het land vind je op ’t Zuid

Tijdens Velofollies, dat afgelopen week plaatsvond in Kortrijk Expo, is het Antwerpse Fietsen De Geus verkozen tot Beste Fietsenwinkel van het land. Minstens een jaar lang vinden inwoners van ’t Zuid de beste fietswinkel van het land dus gewoon om de hoek, op de Marnixplaats.

Voor wie het niet kent, Velofollies is de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs van de Benelux. Fietsliefhebbers ontdekken er de nieuwste trends en collecties uit de fietswereld, maar het is dus ook de plek waar sinds dit jaar de BeBike Awards worden uitgereikt. Die awards zijn een initiatief van fietsplatform Becycled.be, dat fietsondernemers in BelgiΓ« in de bloemetjes wil zetten.

Professioneel en smaakvol ingericht

Volgens de jury straalt het smaakvol ingerichte De Geus een warme professionaliteit uit, die de winkel zowel offline als online doortrekt: “Zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck nam enkele jaren geleden deze 34-jarige winkel over, bouwde een klantvriendelijk team uit en geeft zijn jonge dynamisme door aan dat team. Een knap staaltje van gezond ondernemerschap.”

“Wij zijn superfier op deze award”, klinkt het bij De Geus. “Wij werken elke dag erg hard aan een sterk verhaal in onze winkel. We doen ons uiterste best om onze klanten de beste service, het meest kwalitatieve product en het sterkste advies te geven. Bedankt allerliefste klanten voor het gestelde vertrouwen. Dank, dank, dank!”