Lambermontmartre aan het KMSKA

Dit weekend kan je opnieuw de gezellige Parijse sfeer komen opsnuiven aan de voet van het Museum van Schone Kunsten. Dan tonen honderden exposanten hun unieke creaties aan het grote publiek, vergezeld van een gezellig streepje muziek. 

Lambermontmartre, een verwijzing naar de grote kunstwijk Montmartre in hartje Parijs, werd voor de eerste keer georganiseerd in 2005. Nu 13 jaar later, is Lambermontmartre één van de grootste schildersmarkten in Europa. Honderden schilders, tekenaars en fotografen zijn uitgenodigd om hun kunst te exposeren en uit te oefenen tijdens deze buurtmarkt.

Kom deze zondag tussen 12 en 17u genieten van kunst in openlucht op het plein voor het Museum van Schone Kunsten, vlak aan duurzame woonsite Nieuw Zuid. Onder het genot van live swingjazzmuziek van Manoir du Swing kan je genieten van een versnapering aan de broodjesbar of een verfrissend drankje aan de gezellige bar.

Lambermontmartre vindt tijdens het zomerseizoen iedere laatste zondag van de maand plaats van 12 tot 17u. Bovendien is de toegang gratis. Meer info vind je hier.