Nieuwe hotspots: Moss & Bar Palmier

gezonde ontbijt & lunchbar Moss in Antwerpen

Goed nieuws voor fans van de heerlijke kookkunsten van L’épicerie du Cirque! Zopas openden de eigenaars van L’épicerie du Cirque niet één maar twee nieuwe concepten in de Volkstraat. Ontdek hier welke heerlijke adresjes werden toegevoegd aan ’t Zuid! 

Moss en Bar Palmier: 2 nieuwe zaken in één klap. Sterrenchef Dennis Broeckx en zijn vrouw Ellen Destuyver openden in 2006 hun eerste zaak in ’t Stad: L’épicerie du Cirque. Toen nog vlak aan het KMSKA gelegen. Zes jaar later verhuisden ze naar hun huidige locatie in de Volkstraat om er een jaar later een tweede zaak aan toe te voegen: deli & natural foodbar Le Comptoir. Dennis is hoofdchef in L’épicerie du Cirque en stelt alle gerechten zelf samen. Ellen heeft een passie voor natuurlijke wijnen en combineert dit met het runnen van Le Comptoir. In 2017 beslisten ze om 2 nieuwe zaken te openen: Moss en Bar Palmier.

Hapjes bij Bar Palmier in Antwerpen
Hapjes bij © Bar Palmier

Ontbijt, koffie en lunch bij Moss

Moss wordt omschreven als ‘your living room-away-from-home’. Bij Moss ontbijt je tot 12u en geniet je van onder andere heerlijke gepocheerde eieren. Als lunch kan je kiezen uit een uitgebreid gamma koude en warme broodjes, zoals een heerlijk broodje buikspek. Ook voor glutenvrije alternatieven kan je er terecht. Moss is daarenboven ook erg kindvriendelijk met huisgemaakte papjes op het menu voor de allerkleinsten!

Aperitieven bij Bar Palmier

vanaf 16 uur kan je vanuit Moss meteen doorschuiven naar Bar Palmier voor een aperitief. Deze zaken lopen namelijk in elkaar over, maar behouden beiden hun eigen stijl. In Bar Palmier geniet je tussen de tropische planten van een fris wit wijntje, testbrouwsels van Brouwerij De Koninck of heerlijke huisgemaakte cocktails. Daarnaast bieden ze ook originele hapjes aan, zoals huisgemaakte falafel of toastjes met avocado en gepocheerde kwarteleitjes.

Geen cash bij de hand? Geen paniek, in de 4 zaken van Dennis & Ellen kan je met Payconiq betalen! Een zoektocht naar een bankautomaat wordt hierbij totaal overbodig.

Andere leuke zaakjes op ’t Zuid vind je hier.