Kom jij naar het grote openingsfeest in het Zuidpark?

De werken aan het derde en laatste deel van het Zuidpark zijn nog volop aan de gang, maar het feestcomité is al in gang geschoten: op 17 mei 2024 wordt het langverwachte Zuidpark officieel geopend met een groot feest voor jong en oud. Allen daarheen!

Tussen 15 uur en 22 uur wandel je in het park op de Gedempte Zuiderdokken tussen de bamboeconstructies, steltenlopers en bellenblazers, terwijl de kinderen krijten op het reuzengrote krijtbord onder de pergola, een spelletje spelen in de Game Arcade of een film kijken in de opblaascinema van JEF.

Sportievelingen spelen Discgolf op de weide of volgen een 3×3-initiatie bij basketbroers Peter en Steve Ibens (enkel met inschrijving via dit formulier). Laat je liever zelf de creatieveling in je los? Dat kan bij circusatelier Circolito.

Voorts kan je een rondleiding volgen van Antwerp Ghostwalk en zijn er optredens van onder meer Gerard Cyclett, Theatercompagnie De Machinerie, Fleurs Sourires en de Bellbutlers. Ook de Big Bugs Show belooft behoorlijk spectaculair te worden.

Kortom, een prachtig openingsfeest voor een prachtig nieuw park. Tot dan!