Hotspot op 't Zuid: Cesar

Interieur bij César in Antwerpen Zuid

Sinds enkele maanden bevindt er zich een nieuwe hotspot in de Kasteelpleinstraat. Cesar combineert met zijn unieke concept de vegetarische keuken met prachtig design. Benieuwd naar deze nieuwe zaak? Lees dan snel verder!

Gaétane is interieurarchitecte van opleiding, Dimitri gebeten door de vegetarische keuken. Samen beslisten ze om deze passies te combineren en openden enkele maanden geleden food & interior concept store Cesar. De ontbijt- en lunchbar biedt naast heerlijke vegetarische gerechten, dan ook prachtige interieurspulletjes aan.

Het menu varieert maandelijks, dagelijks aangevuld met de ‘Plate of the Day’. Op het menu vind je gerechtjes terug als een ‘stuffed sweet bread’, afgewerkt met Griekse yoghurt, agave, frisse appeltjes en bloemsuiker of een heerlijke sandwich met walnoten-champignon paté. Daarnaast kan je de hele dag door knapperige aperitiefsnackjes bestellen. Bij Cesar kan je terecht vanaf het ontbijt tot en met de apéro. In het weekend kan je er uitgebreid brunchen met de hele familie.

Aan de vormgeving van de zaak werd enorm veel aandacht besteed. Doordat het interieur voorzien is van verschillende delen en verdiepen, kon Gaétane elk hoekje van de zaak een andere sfeer geven. Alles wat je ziet kan je bovendien ook kopen: tot de borden en kopjes die je op tafel krijgt, toe! Naast interieurspulletjes vind je er ook leuke schriftjes en kaartjes terecht. Deze werden exclusief voor Cesar ontworpen door Studio Van Goss. Bovendien kan je Gaétane inschakelen voor interieuradvies in je eigen huis.

Cesar bevindt zich op 5 minuten fietsen van Nieuw Zuid en is gelegen in Kasteelpleinstraat 26. Woensdag tot vrijdag kan je er terecht van 8u30 tot en met 18u. Zaterdag en Zondag ben je welkom van 10 tot 17u.