Fitality Nieuw Zuid wordt Central Fitness Antwerp

Foto van sporters in Central Fitness Antwerp
(foto: Central Fitness Antwerp)

Zeg niet langer: “Ik ga sporten in Fitality Nieuw Zuid.” De fitnesszaak van personal coach Yves Van den Bril gaat sinds 1 juni onder een andere naam door het leven: Central Fitness Antwerp.

“Het werd tijd om volledig op mijn eigen benen te staan”, aldus Van den Bril. “Voorheen was ik deel van een netwerk van fitnesszaken, nu kan ik nog meer mijn eigen koers varen. De link met Fitality is helemaal weg. Voor de nieuwe naam moet ik trouwens mijn beste vriend Steven bedanken. Hij kwam op het idee om de zaak Central Fitness te noemen. Klinkt niet alleen goed in veel talen, maar maakt ook meteen duidelijk dat de sporter hier central staat.”

De nieuwe naam van de zaak betekent niet dat er voor sporters veel verandert. “De grote lijnen blijven hetzelfde”, zegt Van den Bril, “maar we gaan onze persoonlijke opvolging nog wat opdrijven. Ik wil nog meer dan vroeger de kaart van de gepersonaliseerde aanpak trekken, want daar geloof ik heel sterk in. Voor bestaande klanten verandert er niet veel. Ze betalen nog steeds dezelfde maandelijkse bijdrage, alleen krijgen ze er nu nog meer persoonlijke opvolging voor in ruil.”

Central Fitness Antwerp vind je in de Michel De Braeystraat, nummer 51. Meer info over het aanbod en de manier van werken vind je op https://www.centralfitnessantwerp.be/.