Carpe Clinic opent innovatieve vestiging op Nieuw Zuid

In de wereld van beauty en lichaamsverzorging is Carpe Clinic al enige tijd een begrip. Zowel in thuishaven Antwerpen, maar ook daarbuiten. Het gerenommeerde esthetische centrum opende zopas een nieuwe vestiging op Nieuw Zuid. Daarin trekt de kliniek – nog meer dan voorheen – de kaart van de innovatieve technologieën.

De gloednieuwe kliniek staat onder leiding van Dokter Ingrid van Riet en Dokter Solange Lintermans. Hun concept? Back to nature. “Bij elke behandeling streven we naar een zo natuurlijk mogelijk schoonheidsbeeld”, zegt Lintermans. “Maar onze filosofie vind je ook terug in onze inrichting. We werkten bijvoorbeeld met natuurlijke materialen zoals moeras, eik, leder en natuursteen.”

Ook de plaatselijke Plus-One Gallery van Sofie van de Velde en Jason Poirier werd betrokken bij de inrichting. “Onze nieuwe kliniek beslaat zo’n 1000 vierkante meter, verspreid over 3 verdiepingen”, aldus Lintermans. “Dankzij Plus One Gallery kunnen we hier pronken met heel wat fraaie hedendaagse kunstpareltjes.”

Een nieuwe locatie voor Carpe Clinic, dat betekent ook nieuwe behandelingen voor de patiënten. “Sinds jaar en dag staat Carpe Clinic voor een veilige totaalanalyse en -aanpak van de huid. Daarom slaan we op Nieuw Zuid de handen in elkaar met orthomoleculair arts Dokter Proesmans. Tijdens zijn maandelijkse sessies – op afspraak – adviseert hij onze klanten op basis van bloedonderzoek op nutritioneel vlak. Zo tonen we dat we als instituut garant staan voor een natuurlijke schoonheid, vanbinnen én vanbuiten.”

Naast een nieuwe locatie en nieuwe samenwerkingen, pakt Carpe Clinic ook uit met enkele innovatieve nieuwe behandelingen. “De Lumify-applicatie, een toestel dat mobiele echografieën maakt, is een primeur voor België”, zegt Lintermans. “Ook de Z-Field Dual en het Solari-toestel zijn innovatieve en baanbrekende technologieën. De eerste wordt gebruikt voor gerichte spierontwikkeling, de andere om pigmentatie en couperose te behandelen. We hebben trouwens ook een Picoplus-laser in de kliniek. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld vrouwen met een zwangerschapsmasker behandelen.”

Afspraak maken? Check www.carpeclinic.be. Zelf een kijkje nemen? Je vindt Carpe Clinic in de Jos Smolderenstraat 46.