Vul nu de online enquête in over de Scheldebrug

Vorige maand de Brugdagen gemist? Geen erg, want tot 15 augustus kan je ook online je mening geven over de Scheldebrug, het Scheldebalkon en de nieuwe Scheldekaaien ter hoogte van Nieuw Zuid.

Hoe moet de omgeving er volgens jou uitzien in de toekomst? Welke elementen vind jij belangrijk? Waarvoor wil jij de brug, het balkon of de kaaien gebruiken? Geef nu je mening via deze online enquête.

Verdere verloop van het project

Vandaag werken verschillende partners samen aan een projectdefinitie voor dit project. Die brengt de haalbaarheid en alle technische aspecten in kaart. Ook de voorkeuren voor de inrichting en het gebruik voor de Scheldebrug, het Scheldebalkon en de Scheldekaaien worden mee opgenomen.

De projectdefinitie wordt uitgewerkt door de Stad Antwerpen, AG VESPA en De Vlaamse Waterweg nv. Ze worden hierin ondersteund door de studiebureaus SBE en Omgeving, en door iedereen die via de enquête zijn mening geeft over hoe de nieuwe omgeving eruit moet zien.

Het concept voor de Scheldebrug wordt uitgetekend door Team West (DE URBANISTEN – OMGEVING – COBE – YELLOW WINDOW).

Het concept voor het Scheldebalkon is het werk van Team Zuid (AGENCE TER – TVK – ARCADIS – UAntwerpen, INTERBORO).

Het masterplan Scheldekaaien is opgemaakt door het ontwerpbureau PROAP/WIT/D-RECTA/IDROESSE en kwam eveneens tot stand na een doorgedreven participatie van de Antwerpse bevolking.