Kom jij naar de feestelijke opening van circuit?

Het is zover: op zaterdag 19 juni opent het gloednieuwe circuit de deuren. Tenminste voor het grote publiek, want buurtbewoners van Nieuw Zuid hebben meer geluk: zij krijgen op vrijdag 18 juni al een exclusieve sneak peak op de nieuwe circulaire speeltuin van Nieuw Zuid.

Benieuwd hoe het nieuwe circuit eruit ziet en wat er allemaal te beleven valt? Schrijf je dan nu in met je bubbel en ga op vrijdag 18 juni al een kijkje nemen in het nieuwe circulaire community center. Tussen 10u. en 18u. worden er doorlopend rondleidingen georganiseerd van ongeveer 45 minuten. Die starten aan de trappen van circuit (Jef Cassiersstraat 29).

Feestelijke openingsweek

Een dag later, op zaterdag 19 juni, opent circuit de deuren voor het grote publiek. Vanaf dan is iedereen er welkom om kennis te maken met de ondernemers die hun thuishaven hebben in circuit, om deel te nemen aan de vele circulaire workshops of gewoon om een fair trade koffietje te drinken in de gezellige bar.

Tijdens de feestelijke openingsweek staat er al meteen heel wat op het programma. Zo kan je op zaterdag al meteen deelnemen aan één van deze workshops (vergeet niet in te schrijven want de plekjes zijn beperkt):

De eerste bezoekers op zaterdag krijgen overigens een plastic free goodie bag. Wacht dus niet te lang om een kijkje te gaan nemen.

Op zondag 20 juni staat alles in het teken van fietsen en gezelligheid. Dan organiseert circuit een aantal fietsherstelworkshops, maar kan je ook een coole vintage racefiets op de kop tikken of je vrienden uitdagen voor een wedstrijdje op de rollen. Allemaal terwijl nonkel guy voor leuke deuntjes zorgt.

De openingweek van circuit duurt overigens voort tot en met zaterdag 26 juni. De hele week kan je in circuit terecht voor workshops, rondleidingen en heel wat circulaire gezelligheid. Op de site van Circuit vind je ’t volledige programma.