Circuit organiseert proeffestival ‘De Meug van Antwerpen’

Afbeelding van een vorige editie van MEUG
Op 17 juni organiseren Circuit en smaakbureau MEUG een gloednieuw minifestival: ‘De Meug van Antwerpen’. Tijdens het proeffestival zetten een handvol Antwerpse producenten hun lokale lekkernijen in de kijker.

Proeven van heerlijke Antwerpse producten

Lekker en lokaal, zo kan je ‘De Meug van Antwerpen‘ het best omschrijven, want tijdens het festival kan je naar hartenlust proeven van Antwerpse jenever, biertjes, cider en wijn. De partners van het festival zijn onder meer:

Al deze lokale Antwerpse producenten vertellen je op 17 juni, tussen 13u en 18u, met veel plezier alles over hun producten, die je natuurlijk ook kan proeven. Voor 10 euro krijg je bij het binnenkomen een proefglas en een paar proefjetons. Verwacht je aan gezelligheid, lekkere producten en, zoals het er nu naar uitziet, mooi weer.

Glazen van Rombachs Glas

De proefglazen op ‘De Meug van Antwerpen’ zijn overigens van Rombachs Glas, dat ook ter plekke is. Heb je interesse in glasbewerking? Tijdens ‘De Meug van Antwerpen’ kan elke bezoeker samen met Frederik Rombach een stukje glas bewerken en zo meewerken aan een gloednieuw collectief glaskunstwerk.

‘De Meug van Antwerpen’ vindt plaats op 17 juni, op het binnenplein van Circuit op Nieuw Zuid. Bij regenweer verhuist het minifestival naar binnen.