Expo ‘Every Man a Manimal’ verlengd tot 9 juli

Portretfoto van Randall Casaer tijdens de vernissage van zijn expo op Nieuw Zuid
Randall Casaer in de exporuimte (foto: Frederik Beyens)

Wegens success wordt de expo ‘Every Man a Manimal’ van Randall Casaer, die momenteel loopt in Nieuw Zuid Expo, verlengd tot en met zondag 9 juli.

Je leest het goed: wie de expo nog niet bezocht heeft, krijgt nu dus drie weken extra om dat alsnog te doen. En wie al wel is langsgeweest, krijgt even veel extra weken om een tweede, derde of zelfs vierde keer binnen te springen in de Michel De Braeystraat 51b. Het is toch gratis. Wel even opletten dat je bijvoorbeeld niet op dinsdag of woensdag passeert, want dan sta je voor een gesloten deur. De expo is enkel open op vrijdag, zaterdag en zondag, telkens tussen 12 u. en 18 u.

Meer expo’s op Nieuw Zuid

Wil je er een kunstige daguitstap van maken? Spring dan ook eens binnen bij Tim Van Laere. Daar loopt momenteel een tentoonstelling met schilderijen en tekeningen van de Armeense kunstenaar Armen Eloyan. Kleurrijke cartoon-related kunst voor wie houdt van zwarte humor en graag verder kijkt en denkt dan zijn of haar neus lang is. Absoluut een aanrader.

In de Plus One Gallery van Jason Poirier dit Caulier loopt vanaf 24 juni een nieuwe tentoonstelling van Manor Grunewald: ‘EXTERNAL HARD DISK / WORK PART I’. Voor de Gentse kunstenaar is het pas de tweede solotentoonstelling in de Plus One Gallery op Nieuw Zuid, na ‘Copy & Duplicate’ (december `21 – januari ’22). Beslist eens binnenspringen als je in de buurt bent, dus.