De Lettermarkt is terug van weggeweest

Eind 2021 kon je op Nieuw Zuid voor het eerst snuisteren tussen oude boeken en platen tijdens De Lettermarkt. Corona en het slechte weer deden de gloednieuwe boekenmarkt in een korte winterslaap belanden, maar met de lente in het vooruitzicht vindt op 5 maart de langverwachte derde editie plaats.

Veel verandert er niet aan de gezelligste boekenmarkt van ’t Stad. “De Lettermarkt draait nog steeds om boeken en platen, maar ook om gezelligheid en een leuke sfeer”, legt Esa van den Heuvel van organisator Triple Living uit. “We zorgen daarom opnieuw voor een apérotruck, waar mensen voor, tijdens of na het grasduinen tussen de boeken samen een glas kunnen drinken.”

“Wat wel verandert, is de dag waarop we De Lettermarkt laten plaatsvinden. Vorig jaar was dat op de eerste zondag van de maand. Nu kiezen we er bewust voor om op zaterdag de deuren te openen. Zelfde weekend dus, maar een dag eerder. Op zaterdag zijn de winkels open en is er veel meer volk op stap. Interessanter voor wie wat oude boeken van de hand wil doen, nietwaar?”

De derde editie van De Lettermarkt vindt plaats op zaterdag 5 maart 2022, op het Panamarenkoplein op Nieuw Zuid. Wie nog een standplaats wil reserveren, kan dat doen op de website van De Lettermarkt.