Word jij de winnaar van de eerste fotografiewedstrijd op Nieuw Zuid?

foto van Zuiderzicht, Nieuw Zuid door fotograaf Frederik Beyens
foto van Zuiderzicht, Nieuw Zuid (©frederikbeyens)

Tussen 9 september en 9 oktober organiseert Triple Living voor het eerst een fotografiewedstrijd op Nieuw Zuid: #FOCUSNIEUWZUID. De winnaar krijgt een gloednieuwe camera ter waarde van 2000 euro en een betaalde foto-opdracht voor Triple Living.

Met de fotowedstrijd wil Triple Living de buurt Nieuw Zuid en haar prachtige architectuur in the picture zetten. Het thema van de eerste #FOCUSNIEUWZUID is daarom niet verrassend architectuur.  “Hoe mooi ze misschien ook zijn, het is niet de bedoeling om zwart-witportretten van de bomma of communiefoto’s in te zenden”, waarschuwt Kristof Schellekens, woordvoerder van Triple Living en als gediplomeerd fotograaf één van de juryleden in de wedstrijd. “De opdracht is: zet de architecturale schoonheid van Nieuw Zuid in de kijker en toon waarom je deze buurt zo mooi vindt. Hoe je dat doet, dat laten we aan jou over.”

Iedereen die een beetje behendig is met een camera, smartphone of GoPro, kan deelnemen, maar om te winnen laat je je dus maar beter van je creatiefste kant zien.

De winnaar van #FOCUSNIEUWZUID wordt gekozen door een driekoppige jury van kenners: architectuurfotograaf en grafisch designer Thomas De Bruyne (@cafeine), professioneel fotograaf Frederik Beyens en Kristof Schellekens, woordvoerder van Triple Living. Op 12 oktober maken ze de winnaar van de wedstrijd bekend.

Ook deelnemen? Rep je dan als de bliksem naar Nieuw Zuid en leg je favoriete gebouw, hoekje of plekje vast. Laad je foto vervolgens op op www.focusnieuwzuid.be of plaats hem op Instagram met de hashtag #FOCUSNIEUWZUID en tag @nieuw_zuid en @focus_nieuwzuid. Veel succes!

Meer informatie over de wedstrijd vind je op www.focusnieuwzuid.be.