Elke donderdag drankjes aan halve prijs in Den Tripel

foto van een gezellige drukte inDen Tripel
Een gezellige avond in Den Tripel

Een frisse pint voor minder dan anderhalve euro, vind je dat nog ergens? Jawel, in Den Tripel. Vanaf 2 maart start de bekende volkskroeg op Nieuw Zuid met een happy hour op donderdag.

Tussen 17u en 18u organiseert Den Tripel voor het eerst zijn happy hour, al is het concept lichtelijk anders dan wat de meeste mensen verwachten. “Eigenlijk is het een Happy 50% Reduction Hour”, lacht uitbater Alex Timmermans. “In plaats van twee voor de prijs van één, zoals in de meeste gevallen, geven we 50% korting. Dat vinden we veel vrijblijvender: zo dwingen we mensen niet meteen om twee dezelfde dingen te drinken. De korting geldt overigens voor ons hele assortiment, met uitzondering van champagne en volledige flessen.”

Zo komt het dus dat je vanaf 2 maart elke donderdag tussen 17u en 18u een cola, limonade of frisse pint krijgt voor amper 1,40 euro. Wie liever een Tripel Karmeliet van ’t vat drinkt, betaalt daarvoor ook slechts 2 euro.

Den Tripel (Jan Vanhoenackerstraat 20)  is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend vanaf 15u. Heb je een verjaardagsfeest of babyborrel in het verschiet of zoek je een plek voor een uniek bedrijfsfeestje? Op sluitingsdagen kan je Den Tripel afhuren voor privéfeesten of corporate events.