Vakantie op ’t Zuid

Met temperaturen boven de 25 graden wordt het dit weekend het ideale weer om een bezoekje te brengen aan Vakantie op ’t Zuid. Deze jaarlijkse internationale cultuurmarkt gaat door op de Vlaamse Kaai en brengt je meteen in vakantiesfeer. 

Tijdens de vierdaagse markt kan je je laten onderdompelen in verschillende culturen uit heel Europa. Zo kan je er onder andere producten kopen die je enkel op vakantie vindt, maar op deze markt speciaal worden aangeboden. De producten worden bovendien allemaal op een originele manier gepresenteerd.

Pasarmarkt en berbertent

Naast Europese kramen, vind je er ook een typische Aziatische ‘pasar’ markt waar je authentieke streekproducten kan kopen en eten. Daarnaast kan je in de berbertent genieten van Marokkaans gebak met verse muntthee. Buiten vind je tapijtenverkopers, prachtig zilverwerk en lopen er zelfs kamelen rond.

Genieten op het terras

Vanop het terras kan je dagelijks genieten van feestelijke klanken die verzorgd worden door live bandjes. Naast het podium staat een heus kinderdorp met verschillende springkastelen en een Clicks-speelhoek. Voor de echte genieters is er ook een ligweide met bijpassende strandstoelen.

Meer info vind je hier.