Antwerp Art Weekend op Nieuw Zuid

Opening Kunstgallerie op Nieuw Zuid

Van vrijdag 19 mei tot en met zondag 21 mei vindt de derde editie van het Antwerp Art Weekend plaats. Dit jaar zijn bezoekers ook welkom op de nieuwe kunstgalerie op Nieuw Zuid van Sofie Van de Velde en Jason Poirier dit Caulier. 

Antwerp Art Weekend staat in het teken van hedendaagse kunst in Antwerpen. Door de nabijheid van grote steden als Brussel, Parijs, Londen, Rotterdam, Amsterdam en Cologne heeft Antwerpen een constante stroom van kunstenaars. Onder deze artiesten zitten zowel gevestigde waarden als opkomende talenten.

Meer dan 50 locaties

Antwerpen heeft naast verschillende grote musea zoals het KMSKA en het M HKA ook verschillende galeries, art spaces en pop-up locaties. De meer dan 50 locaties zijn tijdens het Antwerp Art Weekend geopend en gratis toegankelijk voor iedereen.

Bezoek nieuwe kunstgalerie

Op duurzame woonsite Nieuw Zuid opent op 14 mei de gezamenlijke kunstgalerie van Sofie Van de Velde en Jason Poirier dit Caulier. Hier kan je kunst bekijken van onder andere Sergie De Beukelaer, Bruce Nauman, Kelly Schacht, Mari Jose Burski, Mehkitar Garabedian, Ante Timmermans en nog vele anderen. Liefhebbers kunnen ook tijdens het Antwerp Art Weekend een bezoekje brengen aan de nieuwe galerie.

Een volledig overzicht van alle toegankelijke locaties vind je hier.