Hotspot: HÜMM(us) op ’t Zuid

Hummus door HÜMM in Antwerpen

Vanaf zondag 15 oktober kunnen hummusliefhebbers terecht bij HÜMM, een ecologische hummusbar op ’t Zuid met wel 12 verschillende soorten hummus op het menu!  

Komende zondag opent Hümm op ’t Zuid: de allereerste hummusbar van ’t Stad met een zeer uitgebreid gamma aan hummus! HÜMM is een concept van het koppel Frances en Frederik, dat ontstaan is uit hun gemeenschappelijke passie om een eigen zaak te starten, gecombineerd met hun voorliefde voor hummus.

Frederik en Frances, oprichters van hummusbar HÜMM op't Zuid

Hummus van chocolade

Bij HÜMM kan je terecht voor ontbijt, lunch en apéro. Ook kan je er de heerlijke hummus kopen, zodat je er thuis ook van kan genieten! Als ontbijt staan er 3 verschillende hummus op het menu, waar de chocoladehummus on french toast er meteen bovenuit springt. ’s Middags geniet je onder andere van een chipotlehummus met avocado, padron peper, rode kool en yoghurt of een hummus met avocado, king prawns, mango en cashewcrumble. Woensdag tot vrijdag kan je er vanaf 15u terecht voor een apéro, waar je onder het genot van een fris wijntje of lokaal biertje kan genieten van verschillende hummus versnaperingen.

hummus door HÜMM in Antwerpen

Vooruitstrevende aanpak

HÜMM staat voor ecologisch en kiest bewust voor een vooruitstrevende aanpak. Zo krijgen klanten de keuze om eigen bokalen mee te brengen voor de aankoop van de hümmus. Daarnaast biedt HÜMM ook een ecologisch alternatief van afbreekbare verpakkingen aan. Water is gratis voor iedereen, de biertjes op de kaart lokaal en het wijngamma ecologisch.

HÜMM is gelegen in Kronenburgstraat 90 op ’t Zuid. Je kan er van woensdag tot vrijdag terecht tussen 9u en 18u30, op zaterdag en zondag van 9 tot 15u30. Meer info over HÜMM vind je hier.